[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
akvaryumruyasi • Başlık görüntüleniyor - ben cozemedım cozen varmı...

ben cozemedım cozen varmı...

Besleyeceginiz Türler Hakkinda Tavsiye Alabileceginiz Forum

Moderatör: aroes

ben cozemedım cozen varmı...

Mesajgönderen dede39 » Cmt Oca 26, 2008 7:34 pm

bende 4 adaet resımdekı balıklar var isımlerı davranısları bır bılgısı olan varmı...

Resim Resim
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
dede39

Mesajgönderen sedatceyhun » Pzt Oca 28, 2008 12:37 pm

Kribensis 'e benziyor.
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
Kullanıcı avatarı
sedatceyhun

Mesajgönderen casper » Prş Oca 31, 2008 8:46 am

Kribensis olma olasılıgı bana gore yok sebeblerden bırı kribensis' in cizgılerı dagınık sekılde degıldır dikine şeklindedir. Ve yukarıdakı resımlerdekı balıgın cok ufak olmadıgı sanırım yanı o boydakı kribensis renklenmesı gerekırdı coktan dıye dusunuyorum.

Resim
Admin
Admin
casper

Mesajgönderen akvaryumdoktoru » Prş Şub 07, 2008 11:01 am

astotatilapia latafasciata
victoria gölü cichlidlerinden.Victoria gölünün dere ağızlarında yaşadıklarından bitkilere zararı olmayan,5 cm gibi küçük boylarda üremeye başlayabilen,ağızda kuluçkasını 14-15 günde tamamlayan,sevimli bir tür.
Bu balığa bakmak isteyen arkadaşlarımız 1 erkek 3 dişi kombinasyonunda,akvaryumda çiftleşme için duz taşları bulundurmalılar.Kısa zamanda yavru alabilirler.Malawilerle uyumludurlar ve erkekleri canlı renklerde,dişiler ise daha renksiz ve soluktur.

Benimde beslediğim ve yavru aldığım bir balıktır.Halen elimde 3 damızlık ve 20 yavrusu var. Victoria cichlidlerindendir.
uzman üye
uzman üye
akvaryumdoktoru

Mesajgönderen CEMREM » Prş Şub 07, 2008 11:29 am

Bir sorum olacak acaba benim malavilerle victoria gölü balıkları birlik te yaşar mı ? üretim yapmayacağım ama göze hoş görünsün tabii bu arada balıklarda rahat etsin akvaryum da terör olmasın. Ne dersiniz?
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
Kullanıcı avatarı
CEMREM

Mesajgönderen akvaryumdoktoru » Prş Şub 07, 2008 11:38 am

Yaşarlar,herhangi bir sorunda olmaz ama lataların erkekleri hırçınıdr 1 lata erkek bulundurmak daha olumlu olur.
uzman üye
uzman üye
akvaryumdoktoru

Mesajgönderen *-*Santucio*-* » Cum Mar 07, 2008 11:30 pm

CEMREM yazdı:Bir sorum olacak acaba benim malavilerle victoria gölü balıkları birlik te yaşar mı ? üretim yapmayacağım ama göze hoş görünsün tabii bu arada balıklarda rahat etsin akvaryum da terör olmasın. Ne dersiniz?

Eger olurda bende malawilerimin icine uyumlu yasayabileck bir balik turu yerlestirmeye karar verirsem bu cesitlilikten dolayi malawilerimden yawru alamayacagim anlaminami gelir acaba ?

Kisacasi akvaryumlarda cesitlilik arttikca yawru alabilme ihtimali dusermi ?
*-*Santucio*-*

Mesajgönderen aroes » Cmt Mar 08, 2008 9:37 am

evet akaryumda fazl a çeşit olmaması balıktan yavru almanız acısından daha iyi olur...
Moderator
Moderator
aroes

Mesajgönderen *-*Santucio*-* » Cmt Mar 08, 2008 4:38 pm

aroes yazdı:evet akaryumda fazl a çeşit olmaması balıktan yavru almanız acısından daha iyi olur...

Ilgınızden dolayi cok tsk aroes yazdigim hemen her posta cvp yazma nezaketinde bulunmussunuz ... :)
*-*Santucio*-*

Mesajgönderen aroes » Cmt Mar 08, 2008 4:40 pm

ne demek elimden geldiğince ben hobicilere yardımcı olmaya çalısıyorum..
her zaman..
Moderator
Moderator
aroes

Dön Akvaryum ve Tür Tavsiyesi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir