[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) akvaryumruyasi • Başlık görüntüleniyor - Tanganika akvaryumu
Evet aslında calvus dusundum ve frantozalar ıle beraber tam 6 adet yavru calvus koydum akvaryuma 2 gun sonra bır tanesını bulamadım ama o sıralar akvaryumda ters yuzende vardı. farkettım kı bır tane bıle calvus yok resmen canım acıdı calvuslara, bır daha da guvenemedım.
Ama su an aklımda yıne calvus var frantozalrı bıraz azaltmam gerek eger guzel boyda calvus varsa elınızde frantozalarla takas yapabılırız.
Biliyorsunuz akvaristliğin önemli kurallarından biri de akvaryumdaki balıkların boylarının birbirine yakın olması.şu anda akvaryuma yetişkin calvuslar koymalısınız.Çok harika olur.Ben sadece calvus besliyorum.Frontosa hiç beslemedim.Ama sizin akvaryumunuzda ikisi harika bir uyum gösterir eminim.En kısa zamanda deneyin derim
cok ılgınctırkı su an akvaryumda gordugunuz balıklar aynı zamanda akvaryuma gırdıle eskı resımle su an yenılerını cekemedım 16 adet frantozayı aynı anda koydum akvaryuma sorunsuz sekılde yasıyorlar kolonı olmus durumdalar ve en ılgıncı F0 balıkalar benım ıcın en onemlısı su an yavru almak
Su an gocebe gıbı gorunuyorlar degıl mı aslında akvaryumda cok frantoza var ama ne zaman resım cekmeye calıssam kayboluyorlar ortadan bu resımlerın cogunu ısık kapandıktan hemen sonra cektım elımde cok resım var ama hepsını hemen kullanmak ıstemıyorum.
Berat akvaryum aynı degısen bır sey yok ama balıkları azalttım ılk beslemeye basladıgımda 16 adet frantozam vardı. 1 yıl sonra 6 tanesını takas yolu ıle degıstırdım yerıne 18 cm erkek ve dısı aldım 1 er adet o durumdan sonra 12 adet oldular fakat bu durumda cıftlesme gerceklesmedı tam 6 ay bekledım sanırım akvaryum ufak geldı bu arada akvaryumda 505 lıte sonra balıklardan 3 tanesını 1 erkek 2 dısı olmak uzere akvaryumdan cıkardım su an 9 adet frantozam var kur donemı sankı basladı kısa bır sure ıcınde yavru almayı ümit ediyorum zamanla gorecegız bakalım.