[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
akvaryumruyasi • Başlık görüntüleniyor - Üretimhane hayalim

Üretimhane hayalim

Evinizde Yapabileceğiniz Düzenekler Hakında Bilgi Forumu

Moderatör: aroes

Üretimhane hayalim

Mesajgönderen Serkan Güler » Pzr Nis 13, 2008 12:14 am

Evet arkadaşlar uzun zamandır üretimhane kurmayı düşünüyordum zaten ama ortaklarımdan ve benimle bu iş konusunda beraber olacak insanların vazgeçmesi veya zamanlarının el vermemeleri konusunda biraz sıkıntı yaşadım. Ama sonunda karar verdim ki en iyi ortak yıne ınsanın kendısi,

Sımdı sızınle paylasacagım resımler sephaların yapımı ,diğer resimleride en kısa zamanda paylaşacagım sızınle ,
aşagıdakı gordugunuz resımler benım calıstıgım serbest bolgenın atölyesınden,

Resim Resim

Resim Resim
Resim işte benım akvaryumları koyacagım sephalar tam 3 işi tarafından yapılmakta bu sıra sen nerdesin diye sormayın arkadaşlaşlar ebn işte resimleri cekıyorum bende iş yapıyorum. Sephalar köşebent 40x40 tan ve profiler de en iyiisnden yapılmış durumda daha sonra kurulacak yerlerıde sızınle paylasacagım bu arada sephaların aralıkları 1.20 ve 1.30 5 raftan olusmakta her raha bır akvaryum dersek 10 akvaryum yapar 2 de bende var toplam 12 akvaryumumum olacak......
En son Serkan Güler tarafından Sal Nis 15, 2008 7:59 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Admin
Admin
Kullanıcı avatarı
Serkan Güler

Mesajgönderen CEMREM » Pzt Nis 14, 2008 9:15 am

Hadi hayırlısı allah kolaylık versin. :o
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
Kullanıcı avatarı
CEMREM

Mesajgönderen sedatceyhun » Sal Nis 15, 2008 5:07 pm

Bu sehpalar çok fazla masraflı olmasa gerek, ama her ay kira,elektirik ve su bir hayli külfetli olucaktır diye düşünüyorum. İnşallah abi senin için en hayırlısı neyse o olsun.
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
Kullanıcı avatarı
sedatceyhun

Mesajgönderen aroes » Sal Nis 15, 2008 6:51 pm

bitmiş bitmiş :D :D
abi bitmiş say
saka bi yana güzel hızlı gidiyon abi allah yardımcın olsun...
Moderator
Moderator
aroes

Mesajgönderen Serkan Güler » Sal Nis 15, 2008 9:54 pm

Yapılanlar su an eve gelmıs durumda en kısa zamanda yenı resımlerı de sııznle paylaşacagım..................
Admin
Admin
Kullanıcı avatarı
Serkan Güler

Mesajgönderen yekser » Çrş Nis 16, 2008 11:02 am

Serkan akvaryumları nerede yaptırmayı düşünüyorsun?
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
yekser

Mesajgönderen Serkan Güler » Sal Nis 22, 2008 1:58 pm

Yekser kardesım gercı senınle ozel olarak konusmustuk ama yınde burda cevap kızmı bos kalmasın dıye yenıden yazayın dedım ben değirmendere de bır camcı buldum bır tanıdık vasıtası ıle ısın ılgınc yanı adam akvaryum konusunda heveslı bır abımız ve daha once de cok akvaryum yapmıs ben gecenlerde deneme amaclı olarak 3 tane yaptırdım su an kullanıyorum akvaryumları neredeyse sılıkon bıle gorunmuyor adam sankı lazer ıle yapıstırdı desem yerıdır ve bana verdıgı 1.20x40x55 olan akvaryum ebadına 50 lıra dedı bence hıc bır sey degıl ama 60x40x55 e de 25 lıra dedı.
En kısa zamanda akvaryumları yaptırcacagım tabı kı bana yapılacak olan akvaryum sayısı eger degısmez ıse 8 adet su an hale hazırda 5 tane de evde var 13adet yapıyor toplamda bakalım sayı degısmez ıse......
Admin
Admin
Kullanıcı avatarı
Serkan Güler

Dön Kendin Yap Sistemler ---DIY---

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir