[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251) akvaryumruyasi • Başlık görüntüleniyor - leptosoma speckle back moba
leptosoma speckle back moba arkadaslar gecen ki partide gelen balıklar arasında onları suanlık bakıyorum ve balıklar gayet sağlıklı olup umduğumdan cabuk adaptasyonlarını sağlayıp ağızlarını doldurdular.. ve su an balıkların 6 dişi dolu balklar 2 erkek 8 dşişden olusan bir kolonidir..
resim ekleyemeiyorum bağlantımda problem var ama koymaya alısacam.. yavrularıyla beraber...
arkadasalr 3 gün önce ağzına 2. yumurtasını alan dişi aksam ağzının kasık kalmasıyla yumurtaları atmıstır.ve bi kaç foto cektim sizlerle paylaşmak istedim yumurta fotosu...
Berat şimdi gördüm peki yumurtaların mantarlaşmaması için bir sey yapmayı dusunmuyormusun mesala egg sıstemı cok kullanılan ve basarılı olan bır sistem cavebını beklıyorum.